Nieuwsbericht: Nieuw en alleen bij Top1Toys
(Categorie: Div)
Geplaatst door Admin
zaterdag 10 februari 2018 - 19:41:45

Op dinsdag 9 mei lanceert winkelketen Top1Toys een concept dat nieuw is in de speelgoedmarkt: De Schoolbox.
Dit is een goed gevulde koffer die kinderen op kunnen halen bij Top1Toys wanneer zij voor het eerst naar groep 1 gaan.

‘’De verwachtingen zijn hoog,’’ aldus commercieel directeur Hans Hummelink. ‘’Als je weet dat er elk jaar zo’n 180.000 kinderen in Nederland geboren worden, betekent dit dat er elk jaar een grote groep kinderen is die de Schoolbox op mag halen.
Natuurlijk hopen we zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken met deze mooie box vol met cadeautjes.’’

Wat er precies in de Schoolbox zit, blijft een verrassing. ‘’Wie heel nieuwsgierig is naar de inhoud van de Schoolbox kan vanaf 9 mei op de website de unboxing vlog van Femke bekijken, waarin alvast een tipje van de sluier opgelicht wordt.’’
Op de website van de Schoolbox zullen in de loop der tijd nog veel meer vlogs verschijnen die aansluiten bij de leeftijdsfase van het kind.
Alle vlogs bevatten een sportief, educatief en maatschappelijk verantwoord thema, waarin ook non-profit organisaties zoals War Child en Veilig Verkeer Nederland een boodschap meegeven.
De vlogster, Femke Hermans, zal het vaste gezicht zijn in deze filmpjes. ‘’Hierdoor wordt de website van de Schoolbox een leuk digitaal platform voor kinderen waar ze vlogs kunnen bekijken, mee kunnen doen met wedstrijden en nog veel meer.’’

De Schoolbox is voor alle kinderen die naar groep 1 gaan (of hier al in zitten) gratis aan te vragen op en kan daarna opgehaald worden bij alle Top1Toys-vestigingen in het land.


Tevens vragen wij uw aandacht voor de nieuwste rage spinners en fidget cube.We bestellen continue spinners bij en proberen voorraad te houden.
Desondanks kan het voorkomen dat ze uitverkocht zijn maar men heeft de mogelijkheid te reserveren.
Spinners zijn er in allerlei uitvoeringen: effen, met licht, glow in the dark, glitter, metallic.[ /br]
Binnenkort ook verkrijgbaar de EZ Grip ball.Dit nieuwsbericht is van Speelgoedwinkel De Uitkomst Echt
( http://uitkomstonline.nl/news.php?extend.83 )